OndersTeun

Vrienden van sTeun en toeverlaat

OndersTeun de activiteiten van stichting sTeun en toeverlaat met een maandelijkse bijdrage en help mee om een glimlach op iemands gezicht te toveren. 

Omdat de stichting geen winstoogmerk heeft, hoop ik op jullie betrokkenheid. Met een maandelijkse vriendenbijdrage kunnen we al heel veel doen. En het is ook nog eens financieel aantrekkelijk.

Alle ondersTeuning is welkom! ❤️

Eenmalig doneren? Klik hier.

Of ondersteun via automatische overboeking. 

NL85 ABNA 0867 8766 54  t.n.v. stichting sTeun en toeverlaat o.v.v. ‘donatie’

Wat krijg je?

 • Iedere maand een Tikkie (donatie naar eigen keuze).
 • Een goed gevoel.
 • sTeun en toeverlaat als vriend.
 • Maak kans op een dag met Teun Toebes voor iemand die sTeun en toeverlaat kan gebruiken.

  Schenk belastingvrij

  Sinds november 2019 heeft de fiscus onze stichting namelijk aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dat betekent dat u een groot deel van uw bijdrage aan de stichting kunt terugontvangen via zowel de inkomstenbelasting als de vennootschapsbelasting. Dat maakt het extra fijn om iets voor een ander te betekenen.

  >> Bereken direct eenvoudig uw belastingvoordeel via de calculator van ANBI!

   

  De voordelen

  • U mag uw volledige gift jaarlijks aftrekken van uw belastbaar inkomen, ongeacht de hoogte van uw gift of uw inkomen.
  • De fiscus betaalt dus een aanzienlijk deel van uw schenking. Afhankelijk van uw inkomen kan dat oplopen tot maar liefst 52%.
  • U creëert geluksmomenten voor mensen met dementie, en indirect dus ook hun omgeving.
  Vrienden van sTeun en toeverlaat

  Julia van Arkel, Natascha van Avezaath, Edith Baijens, Nanda van Bakel, Monique Balemans, Martin Bankers, Moniek Beekx, Corina van de Berg, Sandra van Binsbergen, Carla de Boer, Miranda van den Boer, Michel Bonset, Simone Bovenkerk, Hanneke van den Broek, Susan Claassen, Ad van Dijck, Regina van Dongen, Lisette van Druenen, Petri Duysters, Jolanda Elbers, Wendy Faro, Milly van Gerwen, Michiel de Gooijer, José Götz, Iris van Grootel, Mike Haanstra, Renate van Hak, Mandy Hendrikx, Marieke van den Houten, Gwen Hulshout, Martine van IJssel, Anja de Jong, Cloé de Jong, Ireen Kerkman, Marcel van Kessel, Simone de Klerk, Petra Korevaar, Juanita Leatemia, Petra Lelieveld, Marike Leppers, Jacqueline van der Lugt, Sandra Mantel, Mark Mellema, Annemieke Moeskops, Esther Molle, Marloes van den Nieuwenhuizen, Jolanda Nooijen, Juul van Noort, Marie-Louise Nouws, Suzanne Poot, Alberta Rollema, Silvia Romijn, Marlous Segers, Anneke Schouten, Benni Schrurs, Nancy Smith, Mariette Terpstra, Derek Toebes, Eric Toebes, Hans Toebes, Tahnee Toebes, Twan Toebes, Willie Velinga, Imke Verbrugge, Monique van de Ven, Amanda van Venrooij, Hadewijch Verhenne, Marleen Vermaat, Marion Vermeer, Bert Voss, Sonja de Vries, Tom van der Waals, Inge Walravens, Erik van Walsum, Mariken van der Wardt, Myrthe van de Wijdeven, Suzanne van Zundert en Elise van Zutphen.

  Wil je als bedrijf bijdragen aan de activiteiten van stichting sTeun en toeverlaat? Mail voor de mogelijkheden naar ondersteun@s-teun.nl 💌

  sTeun en toeverlaat is een erkende ANBI stichting.

  Donateurs van sTeun en toeverlaat kunnen giften mogelijk aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

  ANBI: 859723343

  Speciale dank aan

  Bavo stichting, Madurodam Kinderfonds, RT193, Bestsche Heerenzitting en Riki stichting, stichting AKBHHH, stichting De Kastanjeboom